Van Otten Bezettingswerken
foto 24b 1067x600

BINNENBEPLEISTERING

BINNENBEPLEISTERING

Wil je graag een strakke, stijlvolle en moderne uitstraling geven aan je plafonds en muren in je nieuwbouw of bestaande woning? Van Otten Bezettingswerken is dé ideale partner voor binnenbepleistering.

 

Wij zijn gespecialiseerd in binnenbepleistering voor alle kamers van je woning: woonkamer, badkamer, slaapkamers, keuken, … en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie woningen. Met een kwaliteitsvolle binnenbepleistering kan je beschadigingen, scheuren en onzuiverheden weg laten werken en krijg je terug gladde muren en plafonds als resultaat.

 

Ook vochtige ruimtes zoals badkamers zijn geschikt voor binnenbepleistering. Hiervoor worden speciale materialen gebruikt zodat de wanden volledig waterdicht gemaakt worden.

 

Graag geven we advies over alle mogelijkheden van binnenbepleistering van muren en plafonds. De structuur kan volledig op jouw wensen en op de stijl van je woning afgestemd worden. Gladde muren zijn ideaal om zowel te overschilderen als te behangen. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en offerte.

Zijn de muren en plafonds toe aan vernieuwing?

Zijn de muren en plafonds toe aan vernieuwing?

Nonnenbos 93
2381  Weelde
GSM: 0477 / 139 228
info@vanottenbezettingswerken.be
Nonnenbos 93 - 2381 Weelde
GSM: 0477 / 139 228
info@vanottenbezettingswerken.be